nelllyyy

Så här på kvällen..

Kategori: Allmänt

..Har jag fixat mina tånaglar! Klippt och filat + målat dem. Minns inte när jag hade målad tånaglar sedan, var flera år sedan! Gillar inte att gå barfota så mycket men nu blir det nog ändring på det. Smart idé om man inte gillar sina fötter.

Målade dem i Guld och på stortårna ett tunt lager med glitter så att de endast blev ett par "glitter spån" eller vad de heter. Naglarna på händerna är chockrosa sedan lägret, fin combo!


Använda mig av Isadoras, samma som på bilden. Torkar snabbt och brukar hålla!
Bild från Google

Hinner med mer om man går upp tidigt

Kategori: Allmänt

Det är galet hur mycket mer man hinner med på en dag om man går upp tidigt. Tänk på lägret när vi gick upp 8.30 hann man med så himmla mycket. Det var mest roliga saker också. När man går i skolan går man ju upp samma tid eller tidigare, men då känns de inte som man hinner med lika mycket. Säkert just för att de inte är så jätte kul att gå i skolan. Mindre kul än att vara på lägerhelt helt klart! Så det gjorde absolut inget att vi gick upp tidigt!

Har börjat gå upp senare nu när jag är hemma. Standard på sommarlovet för min del. Om man inte planerat något där man behöver gå upp tidigt så vaknar jag aldrig tidigare än 10.
Packat upp väskorna redan, de jag hade med till lägret. Tvättmaskinen jobbar för fullt just nu. Framgång för mig att redan packat upp, då jag alltid brukar vänta ett par veckor innan jag en börjar med det. Skönt att ha de gjort!
Bild från Google

En dag av många dagar

Kategori: Allmänt

Tänkte berätta lite mer om vad vi gjorde på Maskrosbarn lägret. Då jag har fått önskemål om det! Super kul :D

Vi gjorde massa saker, och det är svårt att säga hur en "typisk dag" såg ut då vi aldrig gjorde samma saker som dagen innan.
Men något som alltid fanns med på schemat var något som kallas arbetsgrupp. Då satt man ungefär 5 ungdomar och 2 eller 1 ledare och gjorde olika övningar och disskuterade saker.
Man brukade utgå ifrån olika teman. Varje dag hade ett eget tema. Några teman var vänskap, kärlek, familj, vägskäl och drömmar/framtid. Då satt man i sin arbetsgrupp och disskuterade kring tex sina drömmar och hur man tror och vill att sin framtid ska se ut, och vad man ska göra för att försöka nå sina mål.

Resten av dagen såg olika ut för varje dag. Men de vi gjorde var i det stora hela:

-Red på en elaktiskt tjur (en sådan som man ska försöka sitta kvar på så länge som möjligt)
- Vi hängde vid stranden spelade kubb bla
- Hade både 5 kamp & 7 kamp
- Körde en snällare version av "Fear Faktor"
- Målade ljushållare av glas till varandra
- Ordnade eget spa till oss, med ansiktsbehandling (ansiktsmassage, ansiktsmask), hårbehandling (hårbottenmassage, inpackning), Fotbad, och manikyr (handmassage, nagelack för de som ville)
- Lekte lekar
- Åt 3 rätters middag
- Firade att alla fyllde år, firade vår egna julafton, firade vår egna nyår.

Plus att man samtalade med ledare & praktikanter, hoppade studsmatta och chillade i sina stugor.En bild av en bit av den låååång fina stranden i närheten av lägret

Bilden är lånad från facebook