nelllyyy

Nu åker jag!

Kategori: Allmänt

Blir ett super snabbt inlägg, ska strax åka till Maskrosbarn lägret. Kommer hem en snabbis på torsdag igen för att sedan åka igen på fredag till ett annat läger! Men kommer skriva om hela lovet när jag väl har tid! // Nelly

Super tips!

Kategori: Allmänt

Köpte lite smink från Loreal idag när jag var och shopade med en av mina finaste vänner, och fick då ett nagelack på köpet! Provade det dirket när jag kom hem och jag gillar de mycket! Mest tack vara den super smidiga borsten och att nagelacket var ganska tunnt men ändå samtidigt teckande. Kostar endast 59:-! Värt det. Får hoppas det håller också men eftersom de var så smidigt att pensla på så överväger det nästan.
De funkar ju alltid att lägga på ett överlack så håller det, garanterat. 
 
Citat från Kicks.se:
"Color Riche-formlerna innehåller polymerer som bildar en tunn film för glans och akrylatpolymerer som fungerar som ett inbyggt överlack för styrka och extra glans, för den renaste och mest hållbara färgen.
Pigmenten i Color Riche är fördelade i ultrafina partiklar för en unik färgintensitet. Den flytande gelformulan förhindrar lacket att fördelas i ett för tunt lager och motverkar att det rinner som klassiska nagellack brukar göra.
Penselns borst har både platta och rundade fasade sidor för att göra appliceringen enkel. På så sätt kontrolleras mängden nagellack som doseras så att man vid varje strykning för delar en jämn mängd lack på nageln."
 


Bilden är även den från Kicks hemsida.
 
 
 

Med andan i halsen

Kategori: Allmänt

Det är inte varje dag jag skriver det här. Men idag, precis nyss var jag ute och sprang en runda. Helt själv, helt på egna intiativ. Eftersom jag nyss kom in har jag andan i halsen och låter som om jag har astma pga den kalla luften ute. Jag föredrar att springa med en handboll framför mig, annars ser jag inget nöje med det.
 
Varför gick jag ut och sprang just idag? Jo, för att jag först var irriterad på några av mina klasskamrater i skolan. När jag kommer hem så ringer jag elgiganten, får reda på att min mobil äntligen är klar efter en månad och 10 dagar och kan hämtas ut nästa vecka. Kul att äntligen få reda på det, synd att jag dessvärre inte är hemma nästa vecka alls.
Skulle sedan äta pannkaka. Vet att jag endast har ett par byxor som är sköna och gå i som jag behöver ha imorgon då jag ska till stan med en kompis. Och SJÄLVKLART när jag skär, får jag heka tallriken över mina byxor. Klart de kan hända den bästa, men inte två dagar inom loppet av tre. Det var på mina andra par super sköna byxor. Blir så himla arg, hur stor är chansen? Vem vill mig något dumt? De vanliga tankarna kommer upp.
 
Men istället för att bli ledsen som alltid annars, blev jag arg idag. Börjar slå på en kudde för att jag är så galet arg. Byter sedan snabbt om, drar på mig ett par springskor och far ut i den kalla luften och bara springer.
När jag sedan kom in så är jag lugn och lite trött. Ska strax hoppa in i duschen.
Får väl helt enkelt ha leggings imorgon och frysa. Eller ha ett par inte-lika-sköna byxor på mig.
 
 
Brukar alltså inte springa utan en handboll framför mig, synd att det bara är spontanis kvar en gång i veckan. Saknar tiden med laget.
 
Bild lånad från Facebook, laget på match någon gång innan vi lades ner. De vita är vi.