nelllyyy

Efter maten

Kategori: Allmänt

När jag käkat middag så berättar pappa att de köpt glass av glassbilen igår när jag inte var hemma. Så jag kikade in i frysen och där fanns en massa Smack! Har inte ätit den glassen på hur länge som helst. En riktig barndomsglass, tänker tillbaka på när vi käkade glass på balkongen medans det åskade och tittade fashinerade på blixtrarna medans regnet öste ner. Luften var kvav och fuktig och det mullrade i fjärran. Sedan flyttade vi och här vi bor nu har vi ingen balkong. Men Smack glassen är alltså nu tillbaka in i frysen.
 
Bild från Google
 

Blir ibland som man trodde

Kategori: Allmänt

Dagarna försvinner nu när man går i skolan. Jag var nästan helt säker på att det bara var någon dag sedan jag bloggade senast. Men det var flera dagar sedan. Trodde att de skulle bli dålig uppdatering i och med skolan och jag hade rätt, ändå har jag inte fått så många läxor ännu, så de lär bli ännu sämre. Men ska försöka uppdatera då och då!
I och med detta tänker jag
uppdatera kort vad som hänt de senaste dagarna:
1. Jag har börjat min första hela skolvecka i årkurs 3 i gymnasiet. Känns som jag redan har gått i skolan i en månad, samtidigt som jag trodde att jag bloggade igår?.. Ingen logik i det där!
 
2. Gick min första psykologi a lektion i måndags, och som de verkar nu kommer det vara de mest intressata lektionerna på schemat. Och roligaste. Synd att jag inte känner någon av de som valt den kusen. Verkar desutom vara mest de som går i årkurs 2.
 
3. Sovit över hos farfar, för att slippa få sovmorgon. Det var segt att jag hade glömt laddarsladden till mobilen hemma, men jag klarade mig utan den. Himla skönt faktiskt med mobilfria dagar. Farfar och jag tittade tillsammans på de första avsnittet av "Ung&bortskämd" nu när den nya säsongen börjat. Tror han skrattade mer än vad jag gjorde! Jag tycker mest att de e sorligt och sedan så börjar man fundera på om hur man själv är. Fast jag vet allt att man använder tvättmedel till tvättmaskinen och diskmedel till diskmaskinen. Och tvättar mina egna käder. Så jag behöver nog inte skämas allt för mycket!
 
 Påtal om de programet så verkar den förra säsongen ha haft mer extrema personer, nu verkar de flesta ändå göra de som förväntas av dem. Men man vet ju aldrig vad som händer i de kommande avsnitten! Små konstigt att de där programet sänds i SVT också. Jag sitter liksom och väntar på att reklamen ska börja, då det ju känns som något som sänds i kanal 5 eller tv4.
 
 
Årets delatagare i "ung & bortskämd". Bild från Google.
 

Spontanis

Kategori: Allmänt

Om en vecka exakt idag, och nästan på klockslaget med, så drar spontan handbollen igång igen! Ska bli så grymt kul att spela igen. Otroligt vad jag längtar. Lär bli lite små jobbigt med då jag inte tränat under uppehållet mer än shoppingrundor haha, men jag är så glad. Ska frsöka tänka på det och inte ångesten över skolan osv. Ska försöka leva i nuet och ta saker som de kommer. Men fytusan vad kul de ska bli, får hoppas de andra är lika taggade som jag.
Fotade föresten klart bilderna som jag ska ha fotat till skolan, både den valfria + sista sommaren. Eftersom vi fotar i RAW så tyckte inte min dator om det och ville inte öppna bilderna. Därför slänger jag inte in nåon bild. Hade kanske varit kul med en fin bild tagen av mig, här i bloggen för en gångs skull. Inte bara på mig själv. Får hoppas att de blev lyckade bilder, lika lyckade som de såg ut att vara i kameran, och att jag kan välja ut någon som jag är riktigt nöjd med. Brukar tycka att det är små jobbigt att fota till skolan annars. Men nu bestämde jag mig för att fota det jag vill och hur jag vill. Bara jag är nöjd så tror jag min fotolärare också är det!
 
Bild från Google