nelllyyy

Kännslorna som kommer när man vinner

Kategori: Allmänt

Tittade på sverigesherrar i handboll när de spelade deras öppningsmatch idag. Vilket drag det var tillskillnad från tjejerna, eller alltså de verkade mycket gladare och mer peppade. De var riktigt "hungriga på bollen". Så det var riktigt nice att se dem idag och ännu bättre att de också vann med hela 7 mål mer! Men det hade man nästan förväntat sig eftersom de mötte tunisien, men tunisien spelade rätt bra speciellt deras målvakt. Doder var absolut den bästa spelaren, han tog för sig och gjorde många mål. Riktigt kul att se att han kommit igång och får hoppas det håller i sig i de kommande matcherna.
Pappa har verkligen "os feber" tittar hur mycker som helst. Jag tittar ändast på handbollen och ibland då och då på annat speciellt om det är någon svensk med. Som i kväll så ska jag se simmningen och hoppas på att vi tar medelj! Skulle vara kul om vi tog en detta os. Känns som vi inte har jätte många medaljchanser. Men man kan aldrig veta hur det ska gå i förväg, får hoppas på de bästa. Vore så himla kul om det går bra i handbollen tycker jag, skulle vara grymt kul. Tycker ju att handboll är bland det roligaste som finns och skulle gärna önska att de går bra för oss.
 
 
 
 

Lite bättre os

Kategori: Allmänt

Tycker det är riktigt kul att os dragit igång! Såg handbollen idag, Sverige - Danmark. Danmark vann tyvärr, men matchen var spännande och det var jämt tills bara några minuter kvar. Spelet var periodsvis bra men de känndes som att de tappa i slutet och målvakten gjorde inget bra jobb, räddade ändast 22%. En usel siffra för ett lag som är i os om jag får säga vad jag tycker. Får hoppas att det kanske var os nerver som spökar och att det blir lättare nästa match. Sen var det ju en spelare som skadade sig, och även om man ska spela vidare som vanligt så vet jag att spelat kan påverkaas av det. Även fast de är elitspelare så har det ju fortfarande människor liksom. Inte så lätt att ha fullt fokus på spelet när en kompis är påväg till sjukhuset med skadad fot.
Vore tråkigt om de åker ut redan i gruppspelet så jag hoppas verkligen att de kommer igång. Det återstår att se.

För övrigt så tycker jag mycket bättre om sommar os än vinter os, just pga att det är handboll med. Sedan så känns det är flera olika sporter också. Vinter os känns som det till största delen är skidor. Men som sagt så beror det nog mest på att jag älskar handboll.
 
 
 
Bilder från Google

Inte mycket sömn

Kategori: Allmänt

Såhär är det, jag åkte till festen med en tjejkompis. Vi mötte upp han som bjudit in mig och när vi kom fram till festen så såg jag att det bara var killar ifrån gammla handbollslaget där, alltså det som är jämngammla med vårat lag. (Dock har båda lagen lagts ned nu). Så det var ju kul att känna alla mer eller mindre. Lite jobbigt också om man gör bort sig. Sedan kom det endel tjejer som killarna kände.
Blev så att jag var lite av en "psykolog", lite deep talk sådär. Tänker inte gå in mer på det men det är förvånande hur öppna vissa blir att prata om saker när det druckit lite. Jag med för den delen.
 
I helhet så var det en kul fest, inte så mycket dans men mycket prat istället. Vilket är mycket trevligt det med. Lite små ångest över att jag var lite jobbig eller konstig men det verkar inte som de med de jag har pratat med nu i efterhand. Tror inte man ska tänka så mycket på det då alla har fullt upp med att tänka på sig själva, man blir ju alla lite annorlunda. Jag var bara väldigt pratglad så tror inte jag ska bekymra mig så mycket över det! Om de inte velat prata hade de ju gått där ifrån.
Nog om det. Kom hem tidigt imorse och var dödstrött och huvudet dunkade, sov en bit in på dagen, sedan mådde jag bra och de gör jag nu med. Lite trött då jag inte sov så många timmar men de blir ju så.
Nu blir det nog att se en film eller ringa en kompis först.