nelllyyy

Super tips!

Kategori: Allmänt

Köpte lite smink från Loreal idag när jag var och shopade med en av mina finaste vänner, och fick då ett nagelack på köpet! Provade det dirket när jag kom hem och jag gillar de mycket! Mest tack vara den super smidiga borsten och att nagelacket var ganska tunnt men ändå samtidigt teckande. Kostar endast 59:-! Värt det. Får hoppas det håller också men eftersom de var så smidigt att pensla på så överväger det nästan.
De funkar ju alltid att lägga på ett överlack så håller det, garanterat. 
 
Citat från Kicks.se:
"Color Riche-formlerna innehåller polymerer som bildar en tunn film för glans och akrylatpolymerer som fungerar som ett inbyggt överlack för styrka och extra glans, för den renaste och mest hållbara färgen.
Pigmenten i Color Riche är fördelade i ultrafina partiklar för en unik färgintensitet. Den flytande gelformulan förhindrar lacket att fördelas i ett för tunt lager och motverkar att det rinner som klassiska nagellack brukar göra.
Penselns borst har både platta och rundade fasade sidor för att göra appliceringen enkel. På så sätt kontrolleras mängden nagellack som doseras så att man vid varje strykning för delar en jämn mängd lack på nageln."
 


Bilden är även den från Kicks hemsida.
 
 
 
Kommentera inlägget här: